“U mogućnosti smo ponuditi prijevoz i logističku potporu u skoro svim zemljama Europe”


Diva prijevoz d.o.o.

Diva prijevoz d.o.o. je renomirana hrvatska tvrtka na području prijevoza i transportne logistike, osnovana prije više od 20 godina, vodeći se vizijom vlasnika da stvori manju tvrtku pod motom – kvaliteta prije kvantitete.
Uspješnost poslovanja i održanje na tržištu tijekom svih ovih godina dokaz je da smo, uz pomoć naših partnera, uspjeli u tome.

Poslovanje

Prateći tržišna kretanja i osluškujući  potrebe naših dugogodišnjih klijenata orjentirali smo se prema organizaciji prijevoza u i iz zapadnih zemalja Europe, postavljajući Njemačku i zemlje Beneluxa kao bazičnu točku u prijevozu, stvorivši tako jaku mrežu u suradnji sa našim nizozemskim partnerima.
Veliku pažnju pridajemo voznom parku koji je kontstantno održavan i obnavljan kako bismo bili u trendu sa najnovijim dostignućima iz područja cestovnog prijevoza robe.

Zaposlenici

Naš najveći uspjeh su naši zaposlenici, od kojih su mnogi  s nama od samih početaka te su započinjali svoje karijere upravo ovdje, doprinoseći našem poslovnom uzletu.
Danas su to iskusni profesionalci sa vrlo bogatim iskustvom u prijevozu, kako kopnenom tako i pomorskom, kao i u pratećoj logistici. Oni vam uvijek stoje na raspolaganju, 24 sata dnevno, tijekom cijele godine.